GERPAC Conference

GERPAC Conference

12:29 04 januari in News

We stellen CytoWeb voor op de 17e GERPAC conferentie op de Presqu’ile de Giens, Hyères, Frankrijk op 1, 2 en 3 oktober 2014. U kan hier meer over de conferentie te weten komen.

Dit jaar richt het programma zich op de simulatie voor farmaceutische bereiding en op de risico’s, waaronder blootstelling bij het bereiden van orale dosis, en zoals altijd, andere hot topics betreffende farmaceutische wetenschappen en technologie.

We zullen de eerste glimp tonen van de nieuwe 3.0-versie. We nodigen u met plezier uit aan onze persoonlijke tafel en we hopen u alle grote voordelen die CytoWeb te bieden heeft te tonen.

gerpac

De GERPAC conferentie wordt georganiseerd door een wetenschappelijke groep van internationale scope, dankzij de gevestigde partnerschap met het Europese project Leonardo, en betreft op de evaluatie en onderzoek op het gebied van de farmaceutische bereiding in ziekenhuisapotheken. De belangrijkste topic is het productieproces in een gecontroleerde omgeving zoals isolatoren en gecontroleerde atmosfeer kamers. De vereniging promoot de technieken en competenties, nodig voor de ontwikkeling van biologische en fysisch-chemische bescherming op het gebied van kwaliteitsgarantie in de ziekenhuisapotheek.

Verschillende wetenschappelijke congressen hebben al de mogelijkheid geboden aan ziekenhuisapothekers om hun ervaring uit te wisselen met gebruikers in verschillende activiteiten, zoals universitaire onderzoekscentra, klinische afdelingen of farmaceutische industrie.